Raadplegingen & afhaaluurtje

 

Voor de beste medische zorg nemen wij graag onze tijd.

Raadplegingen

Na jaren te werken met vrije raadplegingen zijn wij doelbewust overgeschakeld naar enkel nog te werken met afspraken. Wij merken dat door op afspraak te werken we meer tijd kunnen voorzien per patiënt wat ervoor zorgt dat er grondiger gewerkt kan worden, meer onderzoeken kunnen gedaan worden en we kunnen de tijd nemen om alles rustig te bespreken.

Wij werken elke maandag tot vrijdag van 9.00 tot 19.00. Voor consultaties buiten deze uren, dient u steeds telefonisch contact op te nemen.

Indien u graag een huisbezoek wenst dan neemt u hiervoor best op voorhand contact op. Wij vragen voor meer gespecialiseerde aandoeningen steeds naar de praktijk te komen aangezien de onderzoeksmethoden bij uw thuis zeer beperkt zijn.

Via onze online agenda kan u op elk moment kijken wanneer er nog afspraken vrij zijn. Indien u met een spoedgeval zit en er zijn geen vrije momenten meer beschikbaar dan kan u ons best even telefoneren en dan doen wij het nodige om u zo snel mogelijk te helpen.

Voor dringende zaken of spoedgevallen na de uren kan u ons bereiken op het nummer 0477 84 28 79.

Sinds enkele jaren nemen wij deel aan de wachtdienst van Antwerpen. Deze wachtdienst met collega dierenartsen staat tijdens het weekend en op feestdagen klaar om uw huisdier te behandelen voor dringende zaken. U kan hiervoor terecht op het nummer 03 233 56 51.
Afhaaluurtje

Voor het afhalen van voeding of medicatie kan u zonder afspraak bij ons terecht en dit op volgende momenten:

Maandag en woensdag van: 9u tot 12u en 15u tot 18u.
Dinsdag en Vrijdag doorlopend van 9u-17u.

In principe zijn de meeste producten voorradig. Indien u minder courante producten nodig hebt, raden we aan even van tevoren te bellen om u ervan te vergewissen of er wel degelijk voldoende op voorraad is.

U mag steeds uw huisdier meenemen voor een gewichtscontrole in de wachtzaal.